جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر

ردیف نام محصول مدت زمان نگهداری دمای نگهداری محل نگهداری
1 شير استرليزه حداکثر 6 ماه دمای محیط خارج و داخل یخچال
2 شیر پاستوریزه حداکثر 3 روز 1-4 °C داخل یخچال
3 شیر کاکائو استرلیزه حداکثر 3 ماه 1-4 °C داخل یخچال
4 خامه استرلیزه حداکثر 3 ماه 1-4 °C داخل یخچال
5 کره پاستوریزه حداکثر یک سال زیر صفر داخل فریزر
6 کشک مایع حداکثر یک سال 1-4 °C داخل یخچال
7 بستنی یک سال زیر صفر داخل فریزر
8 دوغ 3 ماه 1-6 °C داخل یخچال
9 ماست 30 روز 1-4 °C داخل یخچال
10 پنیر 6 ماه 1-4 °C داخل یخچال
11 پنیر پیتزا 6 ماه زیر صفر داخل فریزر
12 کشک تهیه شده از ماست 40 روز 1-6 °C داخل یخچال
13 پنیر خامه ای 40 روز 1-6 °C داخل یخچال
14 انواع رشته و ماكاروني 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
15 انواع آرد گندم ، برنج غلات و حبوبات 8 الی 12 ماه دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
16 انواع آرد سوخاري یک سال دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
17 سوپ هاي خشك دو سال دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
18 پودر کاکائو ، قهوه یک سال دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
19 شیرینی ها حداکثر 3 روز 1-4 °C داخل یخچال
20 پودر غذاي فوري 8 الی 18 روز دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
21 كيك 1 الی 2 ماه دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
22 کلوچه 2 ماه دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
23 پفک 6 ماه دمای محیط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
24 همبرگر 6 ماه -18 °C داخل فریزر
25 گوشت چرخ شده 12 ساعت 0-4 °C داخل یخچال
26 گوشت چرخ شده 3 ماه -18 °C داخل فریزر
27 قطعات گوشت گاو بسته بندي شده 2 تا 3 روز 0-4 °C داخل یخچال
28 قطعات گوشت گاو بسته بندي شده 3 ماه -18 °C داخل فريزر
29 گوشت مرغ تازه 3 روز 0-4 °C داخل يخچال
30 گوشت طيور 7 تا ۱۲ ماه -18 °C داخل فريزر
31 ماهي تازه 1 تا ۲ روز 0-2 °C داخل يخچال
32 ماهي پر چرب 3 ماه -18 °C داخل فريزر
33 ماهي كم چرب 4 تا ۵ ماه -18 °C داخل فريزر
34 سوسيس و كالباس 1 ماه 0-4 °C داخل يخچال
35 كمپوت و كنسرو 2 سال دماي محيط داخل محيط
36 نوشابه هاي گازدار 6 ماه دماي محيط و يخچال دور از تابش مستقيم آفتاب
37 گلاب و عرقيات گياهي 2 سال دماي محيط در جاي خشك
38 آب ميوه جات 1 سال دماي محيط ويخچال دماي محيط ويخچال
39 بستني يخي 6 ماه -18 °C داخل فريزر
40 شربت پرتقالي 9 تا ۱۲ ماه دماي محيط دماي محيط
41 شربت سكنجبين ، شربت آلبالو 2 سال دماي محيط داخل محيط
42 انواع سس 6 ماه دماي محيط داخل محيط
43 سركه 2 سال دماي محيط و پس از بازكردن درب داخل يخچال
44 ترشيجات و شورجات یک و نیم تا 2 سال دماي محيط و پس از بازكردن درب داخل يخچال
45 رب انار 2 سال دماي محيط و پس از بازكردن درب داخل يخچال
46 رب گو جه فرنگي كنسرو 2 سال دماي محيط و پس از بازكردن درب داخل يخچال
47 ادويه جات 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
48 لواشك 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
49 مواد پرك شده 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
50 چاي 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
51 چيپس 4 ماه دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
52 حبوبات 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
53 پودر نارگيل ، گردو ، بادام 1 سال 1-6 °C در محيط خشك و خنك نگهداري شود
54 پودر ژله 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
55 سبزي خام بسته بندي 3 الی 5 روز دماي محيط داخل یخچال
56 عسل 2 الی 3 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
57 خشكبار 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
58 بيسكويت و بيسكويت كرم دار 6 تا 12 ماه دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
59 نمك يد دار 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
60 شكلات 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
61 گندم ، جو و ذرت كامل 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
62 موسير خشك 1 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
63 تخم مرغ 3 تا 4 هفته 2-6 °C داخل یخچال
64 تخم مرغ 1 هفته 18-20 °C خارج یخچال
65 روغن جامد 2 سال دماي محيط در محيط خشك و خنك نگهداري شود
66 روغن مايع 1 سال دماي محيط دور از تابش آفتاب نگهداري شود
67 سبزي آش منجمد (سرخ نشده) 1 سال -18 °C داخل فريزر
68 سبزي خرد شده ( سرخ شده) 1 سال -18 °C داخل فريزر
69 پيتزا منجمد 6 ماه -18 °C داخل فريزر
جدول مدت زمان نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر